ABDOP – zájezdová autobusová doprava Praha a okolí

Bezpečná autobusová doprava s pásy od 2 do 60 osob

Bezpečná doprava autobusy po celé České republice i do zahraničí, moderní vozidla s WC a klimatizací, online objednávka s nezávaznou cenovou kalkulací. To je naše autobusová přeprava osob v Praze. Objevte skvělé cestování na seniorské nebo školní výlety a komfortní servis na cestách po ČR a Evropě.

  • Masarykova 1474/44
  • Rudná
  • 252 19
  • 3 km od metra "B" Zličín - Praha 5
  • mapa

Kontaktní osoby

Hodnocení

Více informací

Zkušenějšího specialistu na autobusovou dopravu nenajdete

Dlouhá tradice dopravy autobusy už od roku 1995, moderní vozový park a tisíce spokojených zákazníků po cestách v České republice a do zemí Evropské unie. Vyzkoušejte vnitrostátní i mezinárodní autobusovou dopravu, která Vám garantuje nejen bezpečnou a rychlou jízdu na dovolené a poznávací zájezdy, ale i ten nejlepší cestovní servis a přizpůsobení objednávky Vašim představám. Zadejte ji online přes naše stránky a my na ní začneme ihned pracovat.

Specializujeme se pouze na nepravidelnou zájezdovou autobusovou dopravu – nezajišťujeme přepravu osob pravidelnými linkami. Chcete svým žákům ukázat přírodní či historické skvosty naší země? Rezervujte si autobus pro školní výlet. Potřebujete dopravit svůj sportovní tým na důležité utkání či turnaj? Obraťte se na nás. Dovezeme celou Vaši výpravu i se sportovním náčiním spolehlivě na místo určení. Mezi našimi zákazníky najdete firmy, školy, mateřské školky a cestovní kanceláře, které si mohou objednat třeba kyvadlovou autobusovou dopravu do Chorvatska a jinam.

Komfortní přeprava osob po Evropě

Objevte mojí špičkovou autobusovou přepravu z Prahy. K přepravě osob využíváme moderní autobusy Scania, Volvo nebo Isuzu, které nabízí pohodlí od 2 do 60 cestujícím na cestách vnitrostátní i mezinárodní autobusové dopravy. A jaký servis a bezpečnostní prvky můžete očekávat? Třeba funkční WC i v zimě, klimatizaci, skvěle vybavený bar nebo USB a DVD přehrávač, tmavá okna, kdy není vidět dovnitř, trezor na peníze a doklady, měkké sedadla.

Na ergonomických sedadlech s bezpečnostními pásy si nastavíte příjemný posez, který Vás nebude unavovat. A při nočním přejezdu si díky nejmodernějším asistentům jízdního pruhu a dodržování vzdálenosti užijete klidný spánek. Vozy si můžete prohlédnout on-line prostřednictvím virtuální prohlídky na našich webových stránkách. Sháníte dopravu autobusy do míst, kde jsou náročné požadavky na emisní normy, třeba do center evropských měst? Naše vozidla splňují poslední emisní normu Euro 6.

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

  • Jsme tu pro Vás NONSTOP a rádi Vám i okamžitě pomůžeme!

Novinky

  • 1.9.2021

    Od 20.06. 2021 je v mojí firmě opět zcela nový na moje přání vyrobený prestižní zájezdový autobus Scania Beulas model Aura pro 60 cestujících + 1 řidič.

  • 1.9.2021

    Pracuji NONSTOP a nebojte se opravdu volat kdykoliv.Moje nové autobusy jsou luxusní a bezpečné s pásy na všech sedadlech a tak Vám je nabízím jako standart.

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.