Hodnocení firmy ABDOP – zájezdová autobusová doprava Praha a okolí

*
*
*
*
*
16 hodnocení
František Troubný
5.2.2016
*
*
*
*
*

Dobrý den.Děkuji firmě Roman Klegr na perfektní zajištění dopravy a zdarma poskytnutí autobusu handicapovaným cestujícím na jejich ozdravný pobyt v Jeseníkách.Moc děkujeme.František Troubný Svaz tělesně postižených osob Praha.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
janminarik
26.10.2015
*
*
*
*
*

Velice děkujeme za kvalitní bezpečnou dopravu.Řidič pan Klegr Roman byl velice příjemný a ochotný na našem seniorském zájezdě na Kuks a Pec pod Sněžkou.Bylo příjemné cestování .Děkujeme za Svaz tělesně postižených Praha 8.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano11 ne0
Schreierová ředitelka
15.4.2015
*
*
*
*
*

Firma nám zajistila dětské výlety pro naši mateřskou školku.Byli jsme spokojeni s příjemným chováním řidičů k dětem.Doprava také proběhla v naprostém pořádku.Jejich moderní bezpečné autobusy s pásy na všech sedadlech nám cestu zpříjemnili.Děkujeme.Mateřská školka Řeporyje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne1
Prokeš Martin
1.8.2014
*
*
*
*
*

Rád bych touto formou poděkoval firmě Klegr Roman za příjemné služby spojené s dopravou na našem firemním zájezdě.Příjemní řidiči,pohodlný autobus.Prokeš.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano9 ne0
Setor sro
13.4.2014
*
*
*
*
*

S firmou Roman Klegr jsem byl v alpách na týdenním firemním zájezdě.S dopravou jsme byli velice spokojeni.Kvalitní autobus a profesionální řidiči nám zpříjemnili výlet.Děkujeme.Setos sro.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne0
Marková
18.3.2014
*
*
*
*
*

Firma má velmi profesionální řidiče na které je spolehnutí.Také mají nové bezpečné autobusy s pásy na všech sedadlech.Doporučuji tuto firmu,velká spokojenost. Martina Marková

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano10 ne3
Přidat hodnocení
  • Kováků 1811/12
  • Praha 5 - Smíchov
  • 150 00
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno